неколку збора за Нас

Ф1-системи доо

посветени на работата

Го сакаме тоа што го правиме и затоа го правиме добро. Тоа е нашата мисија и Наша цел , а задоволството на Нашите клиенти и партнери го потврдува тоа што го работиме и ствараме во изминатите години од 2010 година до денес.

Ф1-системи од Кавадарци

е друштво со ограничена одговорност на тројца сопственици кои заеднички и рамноправно со своите вработени настапува како тим на многу полиња. Проектите и задачите ги извршуваме заеднички и крајно посветено и високо професионално...

Ф1-системи доо

со што се занимаваме?

мало портфолиио на нашите активности

Во почетоците активностите на компанијата се одвиваа во продажниот салон со фокус кон продажба и сервисирање исклучиво на компјутерска опрема. Низ годините, потребите на Нашите клиенти неминовно не натераа да ги прошириме нашите активности и полиња на кои делуваме. Денеска продажниот салон сеуште постои но фокусот е кон давање на услуги на Нашите долгогодишни соработници и компании на кои во континуитет им ги овозможуваме нашите услуги. Целокупниот асортиман од продажниот салон во оваа прилика го нудиме on-line и затоа не би сакале да ве заморуваме со долги текстови. Едноставно сакаме да ве поканеме во оваа прилика да ги разгледате содржините на нашата интернет презентација и асмите да го пронајдете она што ви е потребно. Нормално секогаш Ви стоиме на располагање за било какви додатни информации. Тука сме со Вас , тука сме заради Вас , постоиме заради Вас и растеме и се развиваме заедно.

Ваш Ф1-системи доо

Ф1-системи доо

управен одбор

основачи на компанијата

Јованче Јошев

основач / управител

Маријан Бандев

основач / менаџер

Сашко Ѓорѓиев

основач / менаџер

Ф1-системи

доо
Ф1-системи доо

Тука сме заради Вас , постоиме заради Вас

2010
основање
2000
задоволни клиенти
212
компании соработници
2
продавница и сервис
5
членови на тимот
1200
комплетирани прокети