Се прикажуваат сите 6 резултати

мобилна фискална каса Synergy SY47

14.915,00 ден
Модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

фискален принтер Synergy PF700

19.940,00 ден
Прв фискален принтер кој со вграден мрежен порт, USB приклучок и Сериски приклучок. Посебен приклучок за фиока за пари, вградена тастатура за полесно вадење на фискални извешта. Финансиска состојба.

фискален таксиметар Synergy ТА505

15.104,00 ден
Synergy TA505 е нашиот производ за такси возила. Со елегантен дизајн, мали димензии лесно се вклопува во ентериерот на било кое возило. Електронскиот таксиметар TA505 комплетно ги задоволува законските прописи за сите оние кои вршат превоз на патници.

фискална каса Synergy SY250

17.098,00 ден
Компактна електронска каса со фискална меморија, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.