Се прикажуваат сите 3 резултати

125Khz em card / Mifare card

Original price was: 60,00 ден.Current price is: 50,00 ден.
  • Mifare card 13.56Mhz Mifare 1k Compatiable Card
  • 125Khz EM card 125Khz EM Slim Proximity со сериски број на неа

HIKVISION DS-K1A802F

8.260,00 ден
Hikvision DS-K1A802F Fingerprint евиденција на работно време – 2.8 инчен LCD екран (320 × 240) – Самостојна работа

HIKVISION DS-K1T804BEF

9.530,00 ден
Hikvision DS-K1T804EF Fingerprint Самостоен контролер на пристап и евиденција на работно време – Интегрирана контрола на пристап и евиденција на работно време