Ф1-СИСТЕМИ ДОО

продажба и инсталација на аудио опрема

Дали сакате Вашата работна просторија , вашиот дом или вашиот локал да имаат пријатна атмосфера. Ние сме тука за Вас да ви предложиме и демонстрираме на дело пријатна звучна атмосфера.

Побарајте понуда , доаѓаме на Ваша локација ја проверуваме акустиката и ви нудиме соодветно решение според Вашите потреби.

  Arvox R-675 – 30W

  Original price was: 3.200,00 ден.Current price is: 2.870,00 ден.бр.

  Arvox R-676H – 40W

  Original price was: 4.900,00 ден.Current price is: 4.510,00 ден.бр.

  Arvox R-676H – 40W

  Original price was: 4.900,00 ден.Current price is: 4.510,00 ден.бр.

  Arvox R-932 – 10W/20W

  Original price was: 3.200,00 ден.Current price is: 2.000,00 ден.бр.

  Arvox R-H230 – 15W/30W

  Original price was: 4.300,00 ден.Current price is: 3.700,00 ден.бр.

  Arvox RB-5012MT – 120W засилувач

  Original price was: 18.900,00 ден.Current price is: 18.240,00 ден.бр.
  Arvox RB-5012MT – 120W засилувач

  Arvox RB-5050MT – 500W

  Original price was: 42.000,00 ден.Current price is: 32.010,00 ден.бр.

  Arvox RS-6S120 – 120W

  Original price was: 20.500,00 ден.Current price is: 18.670,00 ден.бр.

  Arvox RS-6S240 – 240W

  Original price was: 28.000,00 ден.Current price is: 26.530,00 ден.бр.

  Arvox RS-6S360 – 360W

  Original price was: 34.500,00 ден.Current price is: 31.550,00 ден.бр.

  Arvox RS-6S500 – 500W

  Original price was: 46.000,00 ден.Current price is: 42.000,00 ден.бр.

  Поврзани проекти