Изведба , монтажа подесување и обука за користење на системи за контрола на пристап и системи за евиденција на работно време.

 • уреди за контрола на пристап
 • уреди за евиденција
 • комбинирани уреди
 • самостојни уреди
 • интеграција на софтвер за контрола на пристап
 • интеграција на софтвер за евиденција на работно време

За информации , косултации препораки и понуди можете да не контактирате телефонски на 043 400 006 , на е-маил info@f1sistemi.com или со пополнување на формата подолу. Ви стоиме на располагање за сите додатни информации...

  опрема за контрола на пристап и евиденција на работно време

  125Khz em card / Mifare card

  Original price was: 60,00 ден.Current price is: 50,00 ден.
  • Mifare card 13.56Mhz Mifare 1k Compatiable Card
  • 125Khz EM card 125Khz EM Slim Proximity со сериски број на неа

  HIKVISION DS-K1A802F

  8.260,00 ден
  Hikvision DS-K1A802F Fingerprint евиденција на работно време – 2.8 инчен LCD екран (320 × 240) – Самостојна работа

  HIKVISION DS-K1T804BEF

  9.530,00 ден
  Hikvision DS-K1T804EF Fingerprint Самостоен контролер на пристап и евиденција на работно време – Интегрирана контрола на пристап и евиденција на работно време

  Поврзани проекти